Panel - Endüstri 4.0 ve Çalışma Hayatı

Bölümümüz  tarafından 26.05.2022 tarihinde Rektörlük Konferans salonunda "Endüstri 4.0 ve Çalışma Hayatı" konulu bir panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Bölüm Başkanımız  Prof. Dr. Elif YÜKSEL OKTAY'ın yaptığı panelde konuşmacılar Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Aysen TOKOL ve Prof. Dr. Yusuf ALPER'di.  Bölüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin katılım sağladığı Panel Prof. Dr. Elif YÜKSEL OKTAY'ın açılış konuşmasıyla başladı. İlk konuşmacı  Prof. Dr. Aysen TOKOL'du.  "Dördüncü Sanayi Devrimi ve Çalışma Hayatına Etkileri" başlıklı sunumunu gerçekleştiren Prof. Dr. Aysen TOKOL'un ardından  Prof. Dr. Yusuf ALPER ise  çalışma hayatının önemli konularından biri olan Sosyal Güvenlik konusunda Türkiye'de yaşanan sıkıntıları değerlendirdi. . Panel konuşmacılara sorulan sorulardan sonra sona erdi.