Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Bölümümüz öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen oryantasyon programı kapsmaında bölüm başkanımız Prof. Dr. Elif Yüksel OKTAY ve bölüm başkan yardımcımız Prof. Dr. Ersin KAVİ tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Program kapsamında öğrencilerimize bireysel kariyer planlamalarının,  alınan eğitimlerin, katılım sağlanan kursların, seminer ve konferanslar ile yapılan stajların öneminden bahsedilmiştir.

Ayrıca öğrencilik döneminin nasıl geçirileceğine ilişkin;

• derslerin fiziken ve ruhen Takibi,
  • merak duyulan alanlara yönelik  Araştırıma,
  • iş hayatı ve akademik hayatta öğrenilmesi gereklilik olan yabancı Lisan,
  • toplumsal ve akademik değerleri, düşünce ve davanışları kapsayan Etik,
  • günlük hayat ve çalışma hayatı açısından Bilgi Teknolojileri ve
  • iletişim kurma ve sosyalleşmenin aracı olarak Etkinlikler,

olarak ele alınan önemli konular "TALEBE Modeli" içerisinde öğrencilere aktarılmıştır.

Bölümümüz diğer öğretim elemanlarının da katılarak bilgi ve deneyimlerini aktardıkları oryantasyon programına öğrencilerimiz yoğun ilgi göstermişlerdir. Katılımlarından ötürü tüm öğrencilerimize teşekkür eder, yeni eğitim döneminin herkes için hayırlı olmasını dileriz.