SOSYAL HAYATTA VE ÇALIŞMA HAYATINDA YAPAY ZEKANIN ETKİLERİ

"Sosyal Hayatta ve Çalışma Hayatında Yapay Zeka düzenlenen online konfreans ile ele alındı. Panele  İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Veysel Bozkurt, Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Verda Canbey Özgüler, Çankırı Karatekin Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Barış Öztuna, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Özlem Elif Özçatal ve Yalova Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Yunus Özen konuşmacı olarak katılım sağladılar.

Yapay zekanın faydalarını ve tehdit alanlarını farklı bakış açılarından ele alındığı konferans 2 saat kadar sürdü.

Bölüm başkanlığı olarak kıymetli konuşmacalara, dinleyici olarak katılım sağlayan öğretim üyesi arkadaşlarımıza,  öğrencilerimize, Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F Dekanı Prof. Dr. Taner Tatar'a, Çanakkale Üniversitesi öğretim üyesi İlknur Karaaslan'a çok teşekkür ediyoruz.